Українським виробникам червоного м’яса потрібно вибудувати систему балансів цін та об’ємів продукції при експорті. Про це заявив Ларс Дженсен,...
За прогнозами науковців ННЦ «Інститут аграрної економіки», у 2019 році обсяги переробки сої можуть майже вдвічі перевищити відповідний показник...
В Україні планують внести зміни до законодавства у сфері безпечності харових продуктів, зокрема, ввести в українське нормативно-правове поле...
Потужне тепло після короткочасного похолодання на початку листопада сприяло відновленню і продовженню активної вегетації озимих культур. Про це...
Зовнішній вигляд і смак фантастичного фрукта під назвою «Банан Блакитна Ява» (Blue Java Banana) нагадує щось нереальне, казкове. Але, на щастя, цей...
У Баранівській міській об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) на Житомирщині запускають проект створення сімейних молочних ферм, що дозволить...
У ПСП «Мрія», що у селі Вечірки Пирятинського району Полтавської області, від африканської чуми свиней загинули свині. Про це повідомляє прес-служба...
За 10 місяців 2019 року загальна кількість дійних корів в Україні скоротилася на 4,8%, до 1,88 млн голів, у порівняння з аналогічним період...
Керівниця департаменту «Маркетинг-аналітика» найбільшого гуртового ринку Західної України «Шувар» Тетяна Гетьман вважає, що ціна на моркву...