Стартує агротур про переробку сої та ріпаку

20 травня наші колеги з Latifundist.com та Elevatorist.com відправляються в новий агротур «Переробка: соя і ріпак». 

Протягом тижня редакції разом зі співвласником логістичної компанії «Балк Транс» Олександром Шатайлом відвідають близько 10 переробних заводів.

Соя і ріпак — це культури, які зараз драйвлять ринок: аграрії збільшують посіви під ними, бізнес будує з нуля і купує ОЕЗи, а чи не кожен другий холдинг з першої десятки уже спробував їх переробляти.

Допомагатиме в цьому інфраструктурний партнер — компанія Buhler. Логістичний партнер — «Балк Транс».

 

«В режимі реального часу ми покажемо, як розбудовується галузь переробки сої і ріпаку, побуваємо на заводах-старожилах і заводах, де лише висохла фарба, поговоримо з топменджерами агрохолдингів, хто спробував себе в цій ніші. Дорогі читачі, ми розраховуємо і на ваше включення. Ви вже переробляєте сою чи ріпак, та хочете поділитися досвідом? Або приглядаєтесь до цієї ніші і вас щось цікавить? Ми постараємось перекласти маршрут, завітати до вас чи в будь-кому форматі звʼязатися. По всіх питаннях пишіть мені в телеграм @kostektk», — розповів Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com.

20 травня наші колеги з Latifundist.com та Elevatorist.com відправляються в новий агротур «Переробка: соя і ріпак». 
Протягом тижня редакції разом зі співвласником логістичної компанії «Балк Транс» Олександром Шатайлом відвідають близько 10 переробних заводів.
Соя і ріпак — це культури, які зараз драйвлять ринок: аграрії збільшують посіви під ними, бізнес будує з нуля і купує ОЕЗи, а чи не кожен другий холдинг з першої десятки уже спробував їх переробляти.
Допомагатиме в цьому інфраструктурний партнер — компанія Buhler. Логістичний партнер — «Балк Транс».
«В режимі реального часу ми покажемо, як розбудовується галузь переробки сої і ріпаку, побуваємо на заводах-старожилах і заводах, де лише висохла фарба, поговоримо з топменджерами агрохолдингів, хто спробував себе в цій ніші. Дорогі читачі, ми розраховуємо і на ваше включення. Ви вже переробляєте сою чи ріпак, та хочете поділитися досвідом? Або приглядаєтесь до цієї ніші і вас щось цікавить? Ми постараємось перекласти маршрут, завітати до вас чи в будь-кому форматі звʼязатися. По всіх питаннях пишіть мені в телеграм @kostektk», — розповів Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com.
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua