Україна за січень-березень 2020 р збільшила реалізацію м’яса в живій вазі до 853 тис. т — на 2,9% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року (828,7 тис. т). Про це свідчать дані Державної служби статистики, пише agronews.ua.
“Згідно з даними, на тваринницьких підприємствах України в звітному періоді було вироблено для реалізації на забій сільськогосподарських тварин загальною вагою 572 тис. т, що на 6,3% більше, ніж було вироблено в аналогічному періоді минулого року (538,6 тис. т)”, – йдеться у повідомленні.
“У господарствах населення зокрема реалізовано на забій тварин м’яса вагою 280,7 тис. т, що на 3,2% менше, ніж за січень-березень минулого року (290,1 тис. т)”, – зазначають у повідомленні